& Residentie Bahia

Initiatief van Paul Schellekens

Op de Turnhoutsebaan, in het centrum van het mooie Kasterlee bouwden we Residentie Bahia met 9 ruime luxe appartementen. Kenmerkend zijn ondermeer de moderne sfeervolle architectuur welke het aangename en ruimtelijke gevoel onderstreept, grote zonnige terrassen en een ver doorgedreven thermische én akoestische isolatie. Deze schitterende nieuwbouw luxe appartementen hebben allen grote leefruimtes, veel lichtinval door de grote ramen, compleet ingerichte keukens, mooie badkamers met bad, aparte douche en dubbele lavabo, totale privacy, ramen en buitendeuren in aluminium zilver metallic, mooie buitengevels en siertuin rondom. Centrum, winkels, openbaar vervoer en snelwegen zijn vlakbij. Voor aangenaam, rustig en luxueus wonen in een kwaliteitsvolle nieuwe residentie te Kasterlee! Inzake het bouwproces hebben we de lat zeer hoog gelegd en garanderen we absoluut de allerhoogste bouwkwaliteit; zelden gezien in appartementenbouw!

Initiatiefnemer en bouwheer Paul Schellekens is al heel veel jaren gepassioneerd door kwaliteitsbouw en toparchitectuur. Vanuit zijn eigen isolatiebedrijf te Geel is hij op de Belgische markt reeds vele jaren een begrip en voorloper inzake moderne bouwmaterialen en isolatieproducten.

In Kasterlee hebben we een vijftal jaren geleden reeds een mooi appartementsgebouw gerealiseerd. Op de hoek van de Kattenberg en de Dijkstraat staat het moderne gebouw. Op het gelijksvloers een ruim appartement en op de verdieping twee duplexen. Het geheel straalt klasse uit en getuigt van absolute topkwaliteit. Dit alles wordt bevestigd door de bewoners.

Voor de realisatie van Residentie Bahia hebben we gekozen voor de locatie op de Turnhoutsebaan nr 55 & 57. Net als bij onze vorige realisatie kunnen we hier weer een zeer groot hoekperceel benutten met zijn vele voordelen. Vooral inzake lichtinval en architectuur, welke we hier optimaal benutten, biedt dit enorme voordelen tegenover ingesloten appartementsgebouwen. De auto's rijden langs de Pellemanstraat binnen naar de parkeerplaatsen achteraan het ruime perceel. Niet alleen worden hierdoor vormgeving en uitzicht van het gebouw mooier, maar zijn ook de bewoners zeker van rust en privacy.

Kopen? In de mooie regio tussen Geel - Turnhout - Herentals: Momenteel is er nog slechts 1 van de 9 appartementen beschikbaar!

 

Kasterlee

De dorpskern van Kasterlee zal binnenkort trouwens grote veranderingen ondergaan. De dorpskern en de toegangswegen worden vernieuwd en het gemeentebestuur bouwt een groot nieuw ontmoetingscentrum. Ook de werken aan de Kempense Noord-Zuidverbinding zijn voltooid. Deze nieuwe weg ontlast het centrum van Kasterlee helemaal. Een rustig, groen centrum zonder verkeer maar wel met heel wat winkels en horeca typeert Kasterlee. Prijzen van vastgoed in Kasterlee blijven stijgen.