De bouwwerken in 2013

 

Start! Start!
Beton gieten voor de kruipkelder Beton gieten voor de kruipkelder.
Vele betoncamions enkel voor de kruipkelder Vele betoncamions enkel voor de kruipkelder.
Kruipkelder opmetsen met veel aandacht voor vochtisolatie Kruipkelder opmetsen met veel aandacht voor vochtisolatie.
De snelbouw binnenmuren worden uitzonderlijk opgevoegd om een perfecte thermische maar ook akoestische isolatie te garanderen De snelbouw binnenmuren worden uitzonderlijk opgevoegd om een perfecte thermische maar ook akoestische isolatie te garanderen.
Een 10 cm dikke rotswolplaat in een hoge densiteit garandeert een optimale akoestische isolatie in de scheidingsmuren Een 10 cm dikke rotswolplaat in een hoge densiteit garandeert een optimale akoestische isolatie in de scheidingsmuren.
In alle  scheidingsmuren binnen wordt een dikke Isover PartyWall geluidsisolatieplaat doorlopend gemonteerd om de hoogste akoestische isolatie te garandere In alle gemeenschappelijke scheidingsmuren binnen wordt een dikke Isover PartyWall geluidsisolatieplaat doorlopend gemonteerd om de hoogste akoestische isolatie te garanderen.
Heel veel bekisting plaatsen vooraleer de betonplaat te gieten op de eerste verdieping Heel veel bekisting plaatsen vooraleer de betonplaat te gieten op de eerste verdieping.
Betonplaat gieten eerste verdieping in enorme dikte Betonplaat gieten eerste verdieping in enorme dikte van 23cm.
Betonplaat gieten eerste verdieping in enorme dikte Betonplaat gieten eerste verdieping in enorme dikte van 23 cm.
Betonplaat gieten eerste verdieping in enorme dikte Ruwbouwwerken in volle gang.
Alles klaar om de volgende betonplaat te gieten Alles klaar om de volgende betonplaat te gieten.
Optimale muurisolatie met 82mm dikke Kingspan pir isolatieplaten met R-waarde 3,55 Optimale muurisolatie met 82mm dikke Kingspan pir isolatieplaten met R-waarde 3,55
Onze isolatieplaten moeten perfect aaneen sluiten. Onze isolatieplaten moeten perfect aaneen sluiten.
Ruwbouwwerken vlotten goed. Ruwbouwwerken vlotten goed.
Metsen van de mooie gevels in antraciet en zilvergrijze gevelstenen. Metsen van de mooie gevels in antraciet en zilvergrijze gevelstenen.
Verder metselen... Verder metselen...
Ruwbouwwerken voltooid; start van de dakwerken. Ruwbouwwerken voltooid; start van de dakwerken.
Daktimmerwerken. Daktimmerwerken
Dampdoorlatende onderdakfolie. Dampdoorlatende onderdakfolie.
Plaatsen van  de aantrekkelijke vlakke antraciet pannen. Plaatsen van de aantrekkelijke vlakke antraciet pannen.
20 cm dikke glaswol Isover Isocomfort dakisolatie voor veel meer dan de verplichte thermische en akoestische isolatie. 20 cm dikke glaswol Isover Isocomfort dakisolatie voor veel meer dan de verplichte thermische en akoestische isolatie.
Installatie van alle leidingen c.v., sanitair, ventilatie enz. Installatie van alle leidingen c.v., sanitair, ventilatie enz.
Aluminium buitenramen en –deuren in hoogwaardige structuurlak ral 9007. Aluminium buitenramen en –deuren in hoogwaardige structuurlak ral 9007.
Aluminium buitenramen en –deuren in hoogwaardige structuurlak ral 9007. Aluminium buitenramen en –deuren in hoogwaardige structuurlak ral 9007.
PUR vloerisolatie spuiten in 8 cm dikte voor zeer hoge isolatiewaarde. PUR vloerisolatie spuiten in 8 cm dikte voor zeer hoge isolatiewaarde.
Gespoten PUR vloerisolatie in 8 cm dikte geeft thermische isolatie R 3,2. Gespoten PUR vloerisolatie in 8 cm dikte geeft thermische isolatie R 3,2.
Vooraleer te chappen wordt een extra akoestische vloerisolatie aangebracht voor een uitzonderlijke akoestische prestatie – 28dB Vooraleer te chappen wordt een extra akoestische vloerisolatie aangebracht voor een uitzonderlijke akoestische prestatie – 28dB.
Perfect bezettingswerk is echt vakmanschap. Perfect bezettingswerk is echt vakmanschap.
De ruime keuken. De ruime keuken.
Een groot terras. Een groot terras.
De open keuken versterkt het ruimtegevoel. De open keuken versterkt het ruimtegevoel.
Het grote hoekterras. Het grote hoekterras.
De comfortabele badkamer. De comfortabele badkamer.